Antreprenorii față în față cu ministerul la UCV

Universitatea din Craiova și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului au organizat, astăzi, prima şedinţă a Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat Regiunea Sud Vest Oltenia. La eveniment au participat reprezentanții mediului de afaceri, dar și directori de bănci.

Oamenii de afaceri au ridicat câteva probleme și speră ca după întâlnirea Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat Regiunea Sud Vest Oltenia acestea să se rezolve.

Universitatea din Craiova are o strânsă legătură cu mediul de afaceri prin programele de internship și de cercetare prin INCESA.

Consiliul este primul înființat în România de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, urmând ca și în celelalte regiuni să funcționeze astfel de structuri consultative. Acesta acţionează ca o structură participativă menită să faciliteze implicarea actorilor regionali în dezbaterea situaţiei mediului de afaceri, comerţului, investiţiilor şi a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.