Leuțul are nevoie de un nume!

Leuțul, răsfățatul Grădinii Zoologice din Craiova, are nevoie de un nume. Din acest motiv, RAADPFL Craiova a lansat un concurs pentru a-i alege un nume cât mai potrivit. Craiovenii interesati pot lasa comentarii cu sugestiile pe pagina de socializare a instituției.

Leul de la Grădina Zoologică din Craiova împlinește săptămâna viitoare două luni. În urmă cu câteva zile a fost imunizat. Este adăpostit în continuare în birourile din clădirea administrative, este hrănit cu lapte praf si mai ales are parte de toată atenția de care are nevoie.

Acum leutul are nevoie de un nume. King, Simba si Keo sunt doar cateva din sutele de propuneri lasate de craioveni pe pagina de socializare a institutiei. Câștigător va fi cel care primește cele mai multe aprecieri  până la data de 22 ianuarie.

Leul nu a fost hrănit de leoaică, motiv pentru care acesta a fost separat și a avut nevoie de perfuzii și atenție specială din partea medicilor veterinari. Începând de săptămâna viitoare, leul va fi adăpostit într-o zonă de carantină, într-o cușcă specială, în cabinetul medicului veterinar.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.