spot_img
miercuri, 30 aprilie, 2025
AcasăActual Tele UConsumul de soia în post

Consumul de soia în post

-

Perioada postului este una a purificării trupului şi a spiritului, însă din punct de vedere nutriţional lucrurile nu stau chiar atât de simplu. În contextul unei vieţi aglomerate de probleme, responsabilităţi şi stres, poate părea destul de complicat să ai şi un regim alimentar corect. Soia este singura proteină vegetală completă. Specialiștii nutriționiști sunt de acord că, în afară de proteină de calitate, soia mai conţine aminoacizi esenţiali, fier, calciu, magneziu, vitaminele E, B1 și B2.

Aţi eliminat carnea, dar vreţi să îi simţiţi consistenţa? Atunci produsele din soia reprezintă alternativa ideală. Condimentate corect, sunt gustoase şi nu vă furnizează niciun gram de colesterol. Soia este o plantă bogată în proteine, iar gustul său se apropie de cel al cărnii. Are de asemenea un conţinut bogat de fitoestrogeni, hormoni vegetali. Ea poate fi consumată după vârsta de 3 ani.Pentru că soia conţine proteine de calitate, precum cele din carne sau brânzeturi, trebuie consumată doar în anumite combinaţii.

Articolul precedent
Articolul următor

Postări similare

sOCIAL MEDIA

9,952FaniÎmi place
12,985AbonațiAbonați-vă

Ultimele postări

Tele U Craiova
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.