Contract pentru performanta

Universitatea din Craiova a semnat, astazi, un nou contract cu Continental Automotive Systems Sibiu. Compania multinationala va oferi studenților stagii de practică atât în zona de producție, cât și în centrul de cercetare și dezvoltare al companiei si va dota cu echipamente de ultima generatie un laborator al Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica.

O companie multinationala investeste in Universitatea din Craiova. Continental Automotive Systems Sibiu a semnat, astazi, un nou contract cu Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica prin care ofera studentilor craioveni un numar de peste 20 de burse private, dar si dotarea unui laborator din cadrul facultatii cu echipamente de ultima generatie.

De-a lungul timpului datorita pregatirii la cel mai inalt nivel, absolventii Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica au reusit sa se integreze foarte repede pe piata muncii, de cele mai multe ori fiind cooptati in echipele celor mai bune firme de IT din tara inca din timpul studentiei. Hella, Netrom, Ford, Pirelli sunt doar cateva dintre firmele cu care Universitatea din Craiova are contracte de colaborare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.