ITM, în control la SCJU Craiova

Inspectoratul Teritorial de Muncă  Dolj a demarat ample controale la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, în urma unor sesizări de la pacienți care vizează personalul anumitor secții din unitatea sanitară. Șase inspectori de la ITM au verificat situația din unitatea sanitară, inclusiv pe timpul nopții.

Inspectorii de muncă au verificat în spital documentele cu privire la evidențierea prezenței la serviciu a personalului, respectiv ora de venire și ora de plecare. Oamenii legii mai verifică, tot în urma unor sesizări, dacă partea personalului care face și gărzi de noapte respectă timpii de odihnă necesari organismului.

Inspectorii de muncă  au mai verificat dacă la unitatea medicală cadrele medicale își desfășoară activitatea în deplină siguranță la locul de muncă și sunt dotate cu tot ce le trebuie pentru ca activitatea să fie normală, iar pe de altă parte, ei au verificat dacă există condiții igienico-sanitare care să asigure siguranța pacienților internați sau care tranzitează spitalul.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.