Europa Creativă-Subprogramul Cultură

Biroul Europa Creativă România și Direcția Județeană pentru Cultură Dolj au organizat, astăzi, la Craiova, un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional interesate să acceseze linia de finanțare proiecte de cooperare europeană din cadrul Programului Europa Creativă – Subprogramul Cultura. La eveniment au luat parte reprezentanții tuturor instituțiilor culturale din Dolj.

 

În cadrul evenimentului au fost prezentate caracteristicile liniei de finanțare ale Subprogramului Cultura, condițiile de participare în cadrul proiectelor de cooperare europeană, exemple de proiecte finanțate şi aspecte practice privind conținutul dosarelor de finanțare, completarea şi depunerea cererilor de finanţare.

Pentru acest program sunt eligibili să aplice toți operatorii din sectoarele culturale și creative, organizații neguvernamentale, autorități și instituții publice, dar și companii private cu activitate în domeniu. Toți operatorii care depun sau sunt parteneri în proiecte trebuie să aibă minimum 2 ani de existență juridică.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.