Spital inaugurat, dar gol!

Inaugurat cu mare fast, la mijlocul săptămânii trecute, noul corp al Spitalului Municipal “Filantropia” este gol. Pacienții mai au de așteptat până să fie tratați aici, birocrația punând în dificultate conducerea unității medicale, care nu deține un aviz de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. De această dată nu este vorba de avizul pentru construcție, pe care unitatea medicală îl are, ci despre lipsa Serviciului Voluntar de Pompieri, care presupune oameni instruiți, dar și achiziție de echipament pentru situații de urgență.

Deși inaugurată de săptămâna trecută, noua clădire a Spitalului Municipal “Filantropia” este goală și asta nu din cauză că nu ar fi pacienți, ci din cauza lipsei unui aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj.

O dată oficială la care spitalul să fie deschis încă nu este cunoscută, dar primarul municipiului dă asigurări că totul este doar o chestiune de timp.

În noua clădire a Spitalului „Filantropia“ din Craiova se vor muta Secțiile Medicale I, II, III și Clinica de Fizioterapie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.