Simpozion internațional de italienistică

Simpozion internațional de italienistică dedicat împlinirii a 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova. Aflat la cea de a IX-a ediție, evenimentul este organizat de Secția de Limbă și literatură italiană a Facultății de Litere a Universității din Craiova, în colaborare cu Departamentul de Științe Umane și Sociale al Universității pentru Străini din Perugia. Evenimentul se va derula în zilele de 15 și 16 septembrie la Universitatea din Craiova.

 

Simpozionul internațional de italienistică al Universității din Craiova, ajuns la cea de a IX-a ediție, se va desfășura în zilele de 15 și 16 septembrie. Evenimentul intitulat “De la cartea tipărită la Internet: metamorfoze ale cercetării lingvistice și literare italiene” este dedicat împlinirii a 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova și celor 25 de ani de prezență a Societății Dante Alighieri la Craiova.

 

Deschiderea festivă a simpozionului va avea loc vineri, de la ora 9.30, în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, în prezenţa directorului Institutului Italian de Cultură din Bucureşti şi ataşat cultural al Ambasadei Italiei în România, Ezio Peraro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.