Şcoli fără avize

Clopoţelul a sunat, astăzi, în multe unităţi de învăţământ care nu au autorizaţii din partea Direcției de Sănătate Publică Dolj și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia. Cele două instituţii au refuzat să le elibereze actele din cauză că autoritățile locale nu au realizat lucrările de modernizare necesare astfel încât unitățile de învățământ să fie racordate la rețeaua de alimentare cu apă curentă și nici nu au construit toaletele în incinta clădirilor.

Situaţia nu este una tocmai roz în ceea ce priveşte şcolile doljene. 115 unități de învățământ nu dețin un aviz de la Direcţia de Sănătate Publică Dolj. Nici Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia nu a eliberat autorizație de securitate la incendiu pentru 55 de școli.

Pentru a remedia cât mai rapid toate aceste probleme, vineri, pe 14 septembrie, va fi organizată  o ședință cu toți directorii unităților de învățământ la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj la care vor lua parte și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Oltenia”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.