Școală de vară la Drept

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova organizează, în această perioadă, Școala de vară “Nestor Craiovescu”- ediția 2017, în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Chișinău, Baroul Dolj și Camera Notarilor Publici Craiova. Cursurile de vară se desfășoară, succesiv, la Călimănești și Craiova, iar studenții participanți vor avea posibilitatea să analizeze împreună cu profesorii coordonatori  cazuri practice din dreptul civil, dreptul procesual civil sau dreptul urbanismului.

Altfel de cursuri la Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova. În cadrul școlii de vară “Nestor Craiovescu”, organizată în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Chişinău, Baroul Dolj şi Camera Notarilor Publici Craiova, studenții vor avea ocazia să participe la sesiuni desfăşurate în mai multe locuri, atât în Craiova, cât şi la Călimănești.

Școala de vară constituie o bună ocazie pentru consolidarea relațiilor profesionale dintre participanți, iar întâlnirea studenților celor două facultăți, din Craiova și Chișinău este benefică pentru pregătirea lor profesională, dar și pentru dezvoltarea relațiilor instituționale.

Școala de vară a Facultății de Drept are din acest an și un nume, Nestor Craiovescu, stabilit de organizatori pentru a celebra amintirea unui mare jurist craiovean.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.