Congres de Arte şi Ştiinţe la UCv

Universitatea din Craiova găzduieşte, în această perioadă,  cea de a 41-a ediţie a Congresului Academiei Româno-Americane de Arte şi Ştiinţe. Evenimentul, desfășurat sub genericul „Ştiinţa şi arta în era modernă”,  se bucură de participarea a 40 de personalităţi ştiinţifice de prestigiu: academicieni, profesori universitari, cercetători din domeniile ştiinţelor şi artelor, atât din ţară, cât și din străinătate.

Pentru a-i motiva şi mai mult pe oamenii de ştiinţă şi cultură, în fiecare an are loc Congresul ARA – reuniune ştiinţifică de nivel internaţional la care invitaţii îşi prezintă contribuţiile şi realizările ştiinţifice în cadrul mai multor secţiuni.

Programul congresului de la Craiova cuprinde sesiuni de conferinţe, lansări de carte, expoziţii de pictură, mese rotunde. Cu prilejul acestui eveniment internaţional, la Muzeul de Artă din Craiova va avea loc mâine, 20 iulie, începând cu ora 16.00, un recital extraordinar susţinut de doi tineri muzicieni: soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova, şi pianistul Botond Szocs.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.