Proiecte europene, la final

Water Park-ul și Parcul “Nicolae Romanescu” sunt două importante proiecte, realizate cu fonduri europene, care urmează să fie definitivate în cel mai scurt timp. Dacă la Parcul “Romanescu” lucrările s-au finalizat și recepționat, singura problemă a rămas administrarea acestuia de către structurile specializate. Water Park-ul, un proiect aflat în plină derulare, va deveni funcțional până la sfârșitul lunii iulie, potrivit estimărilor autorităților locale.

 

Două importante proiecte, respectiv Parcul “Nicolae Romanescu” și “Water Park-ul”, urmează să fie definitivate în cel mai scurt timp. La Parcul “Romanescu” lucrările au fost finalizate și recepționate, rămânând de rezolvat problema cu administrarea.  Parcul se află, în prezent, la Direcția Patrimoniu, care l-a preluat de la constructor, dar acesta nu are capacitatea să-l administreze. Spațiile verzi vor fi preluate de RAADPFL, aleile și iluminatul – de serviciile publice, iar camerele de supraveghere și monitorizarea – de Poliția Locală.

În ceea ce privește Water Park-ul, acesta va deveni funcțional până la sfârșitul lunii iulie, potrivit estimărilor autorităților locale. Mai sunt unele  lucruri de pus la punct, dar se speră ca acestea să fie cât mai curând rezolvate, cum ar fi problema cu chioșcurile și lucrările la o alveolă cu pavaj, la care să aibă acces vizitatorii, în timp ce pentru parcare , urmează să se elibereze autorizația de construire. În prezent, se află în plină derulare recepția lucrărilor realizate până acum. O altă problemă o reprezintă lipsa salvamarilor,  fiind nevoie de încă patru persoane. Autoritățile dau asigurări că nu vor fi probleme cu autorizarea de către ISU a Water Park-ului, atâta timp cât pompierii și-au dat, în urmă cu câteva luni, avizul pentru lucrările efectuate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.