“O șansă pentru dezvoltare”

Universitatea din Craiova împreună cu Academia de Științe Economice Tsenov, Bulgaria, și ONG-ul Regional Development au pus bazele proiectului “A chance for development”. Acesta a fost lansat astăzi și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în Dolj, Vidin și Veliko Tarnovo. Scopul principal este includerea pe piața muncii a studenților și absolvenților de învățământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

Fonduri europene pentru creșterea capacității de angajare a absolvenților de învățământ superior din domeniul științelor. Universitatea din Craiova împreună cu Academia de Științe Economice Tsenov, Bulgaria, și ONG-ul Regional Development au lansat proiectul transfrontalier “A chance for development”.

Printre cele mai importante rezultate anticipate ale proiectului se numără desfășurarea a 13 cursuri de inițiere și formare profesională, 6 cursuri postuniversitare de fomare continuă și 7 cursuri de perfecționare și de limbi străine.

În cadrul proiectului va fi înființat un centru româno-bulgar pentru carieră și recrutare.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 650.000 de euro, dintre care peste 500.000 îi revin Universității din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.