Craiova se îmbracă în ie

Paradă a iei tradiţionale, spectacol de muzică populară, concurs cu premii pentru participanți, toate acestea li se pregătesc craiovenilor, mâine, cu ocazia celei de-a treia ediţii a evenimentului „Craiova se îmbracă în ie”. Acţiunile cultural-artistice vor avea loc în centrul Baniei, scopul acestora fiind ca bluza românească să devină brand de ţară recunoscut la nivel mondial. Evenimentul va începe la ora 18.00, în Piața „Mihai Viteazul“, cu o paradă a iei, ce se va desfășura pe traseul Palatul Telefoanelor, Centrul Vechi.

Pentru al treilea an consecutiv “Craiova se îmbracă în ie”. Cele mai frumoase ținute vor fi premiate, iar organizatorii vor acorda distincții pentru cea mai autentică ie și cea mai fotogenică apariţie.

Spectacolul de muzică populară va începe la ora 20.00, pe scenă urcând solişti renumiți precum Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Petrică Mîţu Stoian, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe si mulți alți artiști cunoscuți împreună cu orchestra şi dansatorii ansamblului craiovean.

La eveniment vor mai participa şi alte ansambluri din judeţ.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.