Trofeul “Corneliu Andrei Stroe”

Patru echipe studențești în competitive, astăzi, pentru  Trofeul „Corneliu Andrei Stroe“. Evenimentul sportiv,  aflat la cea de-a 3-a ediție, a fost organizat de Facultatea de Educaţie Fizică si Sport, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, la Baza  sportivă ”Flux Arena”.

Competiţia Națională de Fotbal Masculin Universitar a reunit patru centre importante din țară. Pe lângă universitatea gazdă, la turneu au mai participat Universitatea de Educație Fizică și Sport București, Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin.

Trofeul “Corneliu Andrei Stroe” – LEGENDA UNEI LEGENDE” ediția a III-a este un eveniment dedicat  fostului decan al Facultății de Educaţie Fizică şi Sport  și președinte al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, care a trecut în lumea celor drepți pe 1 aprilie 2014.

La finalul acestui eveniment a avut loc si un meci demonstrativ între Craiova Maxima și cadrele didactice ale Facultății de Educație Fizică și Sport.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.