Aeroportul, în continuă dezvoltare

De luni, de pe Aeroportul Internațional Craiova se zboară către prima destinație din afara spațiului european. Este vorba de Tel Aviv, Israel, zborurile fiind operate de compania low-cost Wizz Air. Astfel, numărul marilor orașe cu care s-a reușit conectarea în mod direct, prin curse aeriene, crește la 12. Acest demers reprezintă un pas important în direcția diversificării ofertelor de călătorie, evoluție care a generat o creștere substanțială în ceea ce privește numărul pasagerilor care călătoresc de pe aeroportul craiovean.

De ieri, numărul marilor orașe cu care s-a reușit conectarea în mod direct, prin curse aeriene, crește la 12, odată cu lansarea primelor zboruri către și de la Tel Aviv.  Demersul aduce Aeroportul din Craiova în primele 7 aeroporturi din țară.

Prin cursa către Tel Aviv, se dublează, față de anul precedent, numărul destinațiilor în care sunt operate zboruri directe. Din acest moment, aeroportul urcă la 34 de zboruri operate săptămânal, cu un vârf de activitate în zilele de duminică, atunci când sunt șase decolări și tot atâtea aterizări. Dezvoltarea își spune cuvântul și în ceea ce privește cifrele de trafic.

Investițiile la Aeroportul Internațional Craiova nu se opresc aici, în perioada următoare urmând a fi deschise lucrările pentru extinderea a două zone importante.

În prezent, pe Aeroportul Internațional Craiova sunt operate curse aeriene regulate către Milano, Roma, Bologna, Veneția, Paris, Londra, Liverpool, Madrid, Barcelona, Valencia, Köln și Tel Aviv.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.