Conferința aniversară a Consiliului Concurenței

Consiliul Concurenţei a aniversat, la Craiova, 20  ani de activitate. La conferința organizată, astăzi,  de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor  au participat zeci de studenți și cadre didactice. Consiliul Concurenţei are aceleaşi atribuţii ca şi celelalte instituţii similare din lume: să protejeze consumatorii şi să stopeze marile companii să facă abuzuri.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) organizează

mâine, 7 iunie,  Conferința aniversară a Consiliului Concurenței.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a organizat, astăzi,  Conferința aniversară a Consiliului Concurenței. În cadrul evenimentului, organizat în parteneriat cu Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Sociale, au  fost abordate teme cum ar fi “Aspecte introductive privind Consiliul Concurenței”, Mituri și realități despre concurență.

În cei 20 de ani de activitate, Consiliul Concurenței a generat peste 1 miliard de euro economii pentru cetățenii români, în 10 sectoare-cheie din economia națională.

Consiliul Concurenţei este  o instituţie fundamentală într-o economie de piaţă,  care are drept scop protecţia, menţinerea şi stimularea concurenţei şi a unui mediu concurenţial normal, în vederea promovării intereselor consumatorilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.