Vizită de lucru

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și Justiției Sociale și Florian Bodog, ministrul Sănătății au vizitat, astăzi, Spitalul Municipal Filantropia din Craiova. Reprezentanții Guvernului au dorit să vadă care este stadiul lucrărilor la cel mai mare “spital municipal construit după Revoluţie în România”.

O delegație a Guvernului României, formată din ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu și ministrul Sănătății, Florian-Dorel Bodog, a fost prezentă, astăzi, în Bănie într-o vizită de lucru la Spitalul Municipal Filantropia.

Ministrul Sănătății a profitat de vizita la Craiova pentru a vedea și secția de Copii care a fost recent reabilitată a Spitalului de Boli Infecțioase, dar și pentru a pune la punct ultimele detalii legate de construcția noului spital regional.

Unitatea spitalicească are două corpuri finalizate, iar la unul încă se lucrează. Acesta va avea o suprafaţă de peste 10.000 mp unde vor fi mutate câteva secții de la Spitalul Filantropia și va avea o capacitate de aproximativ 200 de paturi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.