Au început înscrierile la grădiniță

Au început înscrierile la grădiniță a copiilor nou veniți în sistem. După terminarea procesului de reînscriere, locurile rămase libere vor fi ocupate în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, începând cu grupa mare și terminând cu grupa mică. În Dolj, sunt peste 5600 de locuri disponibile în instituțiile de învățământ preșcolar.

Au început înscrierile la grădiniță, potrivit planului aprobat de Ministerul Educației Naționale. Înscrierile se fac pe grupe de vârstă, respectiv grupa mare – copii de 5 ani, grupa mijlocie – copii de 4 ani și grupa mică – copii de 3 sau chiar 2 ani. După finalizarea procesului de reînscriere a copiilor care sunt deja luați în evidență și frecventează grădinița, locurile libere se vor ocupa în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă.

Fiecare unitate de învățământ va informa părinții în legătură cu numărul de locuri, numărul de copii reînscriși și înscriși și cu criteriile generale și speciale de departajare pentru înscriere. Părinții vor completa maxim 3 opțiuni pentru unitățile de învățământ, în funcție de preferințe.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.