Tineri antreprenori premiați

Cele mai bune idei de afaceri dezvoltate de către elevi de liceu şi studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor au fost premiate, astăzi, la Universitatea din Craiova. Elaborate sub coordonarea cadrelor didactice ce predau discipline economice în cadrul liceelor sau în mediul universitar, ideile de business ale tinerilor au impresionat juriul competiției.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova, alături de Colegiul Economic „Gheorghe Chiţu” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj au organizat etapa finală a competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri”.

Evenimentul, care a reunit elevi, studenți şi profesori, a urmărit dezvoltarea relaţiilor şi legăturilor dintre mediul academic  universitar şi preuniversitar economic.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor se implică activ în procesul de stimulare a dezvoltării culturii antreprenoriale prin organizarea de evenimente, întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri din regiune, atragerea de resurse prin proiecte cu fonduri europene dar şi competiţii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.