Start reînscrierii la grădinițe

S-a dat startul reînscrierii copiilor la grădinițe, urmând ca înscrierea să înceapă pe 22 mai.  În județul Dolj au fost aprobate peste 15.000 de locuri în grădinițe. Cele mai multe locuri la grupa mică sunt în Craiova. Prioritate la înscriere vor avea copiii care frecventează deja sistemul de învățământ preșcolar. Locurile rămase libere în  urma reînscrieii vor fi ocupate în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă.

Părinții își pot reînscrie acum copiii la grădiniță, iar înscrierea noilor veniți va începe pe 22 mai. În județul Dolj s-au aprobat peste 500 de grupe în unitățile școlare cu program normal și peste 200 în unitățile cu program prelungit.  Prioritate la înscriere au copiii care sunt deja în sistemul de învățământ preșcolar.

După finalizarea procesului de reînscriere se va stabili numărul locurilor rămase libere. Acestea vor fi ocupate în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă.

În situația în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul locurilor, se vor aplica criterii generale de departajare, prioritate având copiii orfani.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.