Zilele Tehnicii Studenţeşti

Cea de-a  IX-a ediție a Zilelor Tehnicii Studenţeşti a debutat,  astăzi, la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, din cadrul Universităţii din Craiova. Timp de o săptămână vor avea loc sesiuni de lucrări și referate de profil, vizite tehnice la  INCESA și la companii de top din domeniu.

Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică organizează, timp de o săptămână, sesiunea  naţională de comunicări ştiinţifice „Zilele Tehnicii Studenţeşti”, ediţia a IX-a. Sesiunea ştiinţifică de la Craiova va cuprinde teme de actualitate ce se adresează studenţilor din cadrul facultăţilor de profil tehnic, dar şi vizite tehnice la companii.

La eveniment participă studenți de la mai multe centre universitare din București, Iași, Timișoara, Brașov, precum și din Craiova.

Prin astfel de proiecte se dorește creșterea interesului tinerilor pentru cercetarea științifică, prin promovarea acestora în rândul firmelor de specialitate. Totodată, studeții vor dobândi experiență și se vor familiariza cu tehnica de vârf, spiritul de competiție și standardele impuse la nivel național.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.