„Nuntă de pomină la olteni”

Eveniment de pomină la  Teatrul Național „Marin Sorescu”  în data de 11 mai. Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” va încânta publicul craiovean cu un spectacol dedicat nunții românești tradiționale. Publicul va fi surprins  prin atmosfera de sărbătoare pusă în scenă de cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară ai Olteniei .

Nuntă românească tradițională pusă în scenă la Craiova. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian. De asemenea, pe scenă vor mai urca Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, precum și alți interpreți îndrăgiți. Acompaniamentul spectacolului va fi susţinut de orchestra ansamblului „Maria Tănase”, condusă de Cristi Pîrlea. Coregrafia este semnată de Ionel Garoafă, scenariul și regia sunt realizate de Gabriela Rusu Păsărin.

Biletele se găsesc la sediul ansamblului și la agenția teatrului, prețul fiind de 40 de lei, excepție făcând elevii, studenții și pensionarii care vor plăti câte 30 de lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.