“Un primar uitat al Craiovei”

Sub egida manifestărilor dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Sociale a organizat, astăzi, cea de-a patra prelegere din ciclul de conferinţe: Craiova – istorie şi societate urbană. Evenimentul “Barbu Bălcescu – un primar uitat al Craiovei” l-a avut în prim-plan pe Gabriel Croitoru, cercetător ştiinţific III la Academia Română – Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S. Nicolăescu-Plopşor”.

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Sociale  a organizat un ciclu de conferinţe, ce se adresează studenţilor şi tuturor celor interesaţi sau pasionaţi de istoria locală. Evenimentele se vor derula până în luna iunie. Cea de-a patra prelegere a fost susținută de cercetătorul științific Gabriel Croitoru.

În perioada următoare, vor susține conferințe cadre didactice ale Universității din Craiova, precum și reprezentanți ai instituțiilor de specialitate din regiune.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.