Competiție de skandenberg

Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității din Craiova a organizat, astăzi,  cea de-a doua ediție a  concursului de skandenberg pentru studenți. În competiție s-au înscris  30 de studenți. Surpriza  a fost reprezentată de participarea a 8 fete. Câștigătorii au primit medalii și diplome din partea organizatorilor.

Universitatea din Craiova  în parteneriat cu  Asociația Sportivă PRO EFS şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dolj  au organizat  concursul de skandenberg ,,Braţ de oţel”. Competiția de forță a ajuns anul acesta la cea de-a doua  ediţie . Totul a fost organizat sub atenta supraveghere a profesorilor de la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Concursul a fost jurizat de un student  al Facultății de Educaţie Fizică şi Sport  care a obținut numeroase premii la nivel național în concursurile de skandenberg și a respectat toate standardele aprobate în domeniu.

Studenții şi-au demonstrat forţa şi pregătirea fizică, concurând la două categorii de greutate.

Skandenberg-ul este unul dintre cele mai vechi sporturi cunoscute. Relativ ușor de înțeles, fără implicarea unor sume mari de bani pentru a fi practicat, acesta  este printre cele mai expansive sporturi, parte din categoria sporturilor individuale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.