Olimpicii, premiați

Sala de Festivităţi a Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova a găzduit, astăzi, festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut premii şi calificări la faza naţională a olimpiadelor şcolare. Elevii buzeşteni au câştigat în acest an şcolar un număr de 309 premii şi menţiuni la etapa judeţeană. O parte din elevi au obţinut premii la mai multe discipline şi chiar calificări multiple la faza naţională.

Deşi în fiecare an elevii Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” reuşesc să se menţină în topul instituţiilor de învăţământ din ţară cu rezultate deosebite, anul acesta au depăşit toate aşteptările, ajungând la un număr total de 309 premii obţinute, cu 13 mai multe faţă de 2016.

La rândul său, inspectorul şcolar general Monica Sună, a precizat că rezultatele obţinute de elevii Colegiului Naţional “Fraţii Buzeşti” fac cinste întregului învăţământ preuniversitar doljean.

Şi în acest an, Fundaţia „Fraţii Buzeşti” a asigurat sumele necesare recompensării elevilor şi profesorilor lor.

La eveniment a fost prezent și rectorul Universității din Craiova, Cezar Spînu.

Pentru marea majoritate a olimpicilor lupta pentru premii a început încă din gimnaziu, iar gustul succesului le-a dat impulsul de care aveau nevoie pentru a continua.

Numărul olimpicilor la Colegiul Național „Fraţii Buzeşti” este în creștere față de anul trecut. Elevii buzeşteni au câştigat, în acest an şcolar, un număr de 309 premii şi menţiuni la etapa judeţeană: 104 de premii I, 82 de premii II, 53 de premii III și 124 de menţiuni.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.