Directorii, în ședință

Rezultatele înregistrate la simularea examenelor naționale au fost principala temă a ședinței cu directorii unităților de învățământ, de astăzi, de la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Fiecare unitate școlară va trebui să facă evaluarea rezultatelor până la nivel de elev, pentru a se stabili ce este de făcut, astfel încât rezultatele la examenele reale să fie superioare celor obținute la simulare.

Așa cum era de așteptat, în cadrul ședinței din această lună cu directorii unităților de învățământ doljene s-a discutat în principal despre rezultatele obținute de elevi la simularea examenelor naționale.

Deși în Dolj procentul de promovabilitate este în creştere faţă de anul trecut, sunt mai multe instituţii de învăţământ care au obţinut rezultate dezastruoase la simulare, acestea urmând să intre într-un proces de monitorizare.

În cadrul ședinței au mai fost abordate teme precum pregătirea pentru testele pentru clasa a II-a, a IV-a și a VI-a, calendarul mișcarii personalului didactic și modalitatea în care vor fi acordate gradațiile de merit.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.