„Săptămâna prevenirii criminalităţii”

Poliţia a dat astăzi startul campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Ajunsă la cea de-a XII-a ediție, campania se va axa pe activităţi informativ- preventive în locuri publice.  Timp de 5 zile se vor desfăşura mai multe tipuri de evenimente pentru conştientizarea craiovenilor de existenţa diferitelor tipuri de infracţiuni.

„Săptămâna prevenirii criminalităţii” este rezultatul unei iniţiative la nivel naţional a Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Ca și în anii precedenți, acțiunea vizează sensibilizarea cetățenilor în legătură cu importanța prevenirii criminalității, necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție și consecințele asociate comiterii de infracțiuni.

Astfel, vor fi abordate activităţi precum prevenirea furturilor, prevenirea violenței, prevenirea delincvenţei juvenile, dar şi siguranţa rutieră.

Partenerii Poliției în această campanie sunt Inspectoratul Școlar Județean, Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice și Crucea Roșie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.