Controale înainte de Paște

În perioada sărbătorilor de Paşte trebuie să fim foarte atenţi la ce produse consumăm pentru a evita îmbolnăvirile şi toxiinfecţiile alimentare. Instituțiile din subordinea prefecturii vor face controale în piețele și târgurile din județ și vor asigura siguranța cetățenilor în această perioadă.

În cadrul ședinței Colegiului Prefectural de astăzi au fost prezentate măsurile pentru protejarea sănătății și siguranței cetățeanului în perioada următoare și mai ales în ziua de Paște.

Zeci de mii de miei vor fi sacrificaţi în această  perioadă în centrul autorizat temporar din Bănie, Piaţa Brestei, aceasta funcţionând pe aceleaşi principii ca şi un abator.

Acțiunile de control vor fi desfășurate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj și Protecției Consumatorului, care vor verifica comercianții în vederea respectării prevederilor legale de comercializare și depozitare a produselor specifice sărbătorilor pascale.

Pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe străzile Craiovei vor fi acțiuni de control ale polițiștilor și jandarmilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.