Excepţii de la plata parcării

Excepţii de la plata parcării din centrul Băniei. În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local de astăzi a fost aprobat un proiect prin care anumite instituţii publice vor fi scutite de această plată. Aleşii locali au votat luna trecută  celebra taxă de parcare cu plata prin SMS pentru vreo 150 de locuri de parcare amplasate pe trei străzi din zona centrală.

Au scăpat de taxa de parcare din centrul Craiovei pompierii şi autobuzele RAT, potrivit unui proiect adoptat, astăzi, în cadrul  şedinţei de consiliu local.

Şoferii vor trebui să achite o taxă de 2 lei/h, iar acest lucru va putea fi făcut prin SMS. Vor fi puse la dispoziţia conducătorilor auto aproximativ 150 de locuri de parcare în centrul Craiovei. Taxa pentru parcarea curentă pe domeniul public cu plata prin SMS va fi semnalizată cu indicator şi va fi de 2 lei/oră, iar taxa pentru parcarea ocazională pe domeniul public cu plata prin SMS va fi de 1 leu/zi şi 12 lei/lună.

Parcarea cu plata prin sms va intra în vigoare de îndată ce va fi aprobat bugetul local, pentru că trebuie respectată procedura de selectare a operatorului de telefonie mobilă.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.