Apa alcalină ajută

Pentru o stare de bine este esenţial să alegem cu grijă ceea ce mâncăm şi ceea ce bem. Medicii spun că este importantă nu doar cantitatea alimentelor, ci şi calitatea lor. Aşa se face că până şi apa trebuie să fie de o anumită calitate. Şi tot ei ne recomandă apa alcalină. Efectele se observă în starea de sănătate. Poate vă întrebaţi cum trebuie să fie apa aceasta: ei bine, contează pH-ul, acesta trebuie să aibă valoarea de 8,5 -9.

Pentru că apa alcalină are un nivel mai ridicat al pH-ului, poate neutraliza acidul din fluxul sanguin, stimulează metabolismul și ajută organismul să absoarbă mai eficient nutrienții. Apa alcalină ajută la echilibrarea pH-ului organismului care tinde să fie acid, ca urmare a alimentației, stresului și expunerii la toxinele din mediul înconjurător. Mediul alcalin este cel normal pentru sănătatea unei persoane.

Puteți obține apă alcalină chiar la domiciliu. Lămâia reprezintă singurul aliment din lume care este anionic, adică are un electron în plus. Atunci cand consumați limonadă, organismul reacționează la proprietățile fructului, transformând apa în apă alcalinizată, pe măsură ce organismul o digeră. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți din nou un recipient cu apă și să tăiați o lămâie în opt părți egale. Puneți bucățile de lămâie în apă, fără însă a le stoarce. Acoperiți recipientul și lăsați-l pentru 8-12 ore la temperatura camerei. În acest mod veți obține apă alcalină.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.