Mierea de Manuka

Mierea este cunoscută pentru proprietățile ei benefice care te ajută să ai un organism sănătos, de aceea este foarte folosită pentru a trata anumite afecțiuni și în tratamentele de înfrumusețare. Cu toate acestea, mierea poate trata și preveni anumite afecțiuni, în funcție de locul din care provine și planta din care este făcută. O miere specială provine din îndepărtata Noua Zeelandă și este extrasă din nectarul arborelui de manuka. Aceasta pare să fie cel mai eficient tip de miere în tratarea și prevenirea anumitor boli.

Este o miere delicioasă, densă, având culoarea portocaliu închis și are un gust foarte aromat și ușor caramelizat, cu proprietăți antioxidante, fiind cunoscută drept cel mai puternic antibiotic natural. Mierea de manuka este produsă doar în Noua Zeelandă și Australia, de către albinele care polenizează florile arbuștului de Manuka.

Mierea de manuka este unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natură, și deși este mai greu de găsit în România, este bine să o aveți mereu în cămară. Studiile au demonstrat că poate fi cu mult mai puternică decât antibioticele clasice din farmacii. Prețul unui borcan de miere este de 149 de lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.