Water Park, un nou aviz

Un nou aviz de securitate la incendiu pentru Water Park. Deși această investiție a fost finalizată la sfârșitul anului trecut, există în continuare probleme cu avizul ISU. Acesta a fost obținut anul trecut în februarie, însă nu mai corespunde noilor prevederi legale. De aceea investiția necesită un nou aviz. Numai după obținerea acestuia, Water Park-ul va fi recepționat.

Water Park-ul din  Craiova necesită un nou aviz de securitate la incendiu, în urma modificării legislației în domeniu. Avizul obținut anul trecut, în luna februarie, nu mai corespunde noilor norme legale. Acum se lucrează la o nouă documentație, prin care să se introducă toate instalațiile în planurile de arhitectură. După ce aceasta va fi finalizată, va trebui depusă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, pentru obținerea avizului de securitate la incendiu.

Water Park-ul se află în prezent și în procedura de expertiză tehnică, pentru a se stabili dacă structura de rezistență a clădirii în care se află piscinele acoperite a fost afectată. O altă problemă legată de complexul de distracții o reprezintă recrutarea personalului specializat care să supravegheze piscinele din incintă. Din necesarul de 8 salvamari și un profesor de înot, s-au prezentat la concurs numai 3 persoane, care au fost declarate admise. După rezolvarea tuturor acestor probleme, parcul de distracții va fi deschis publicului.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.