Ofertă educaţională variată

Ofertă educaţională variată la Colegiul Naţional „Elena Cuza” pentru anul şcolar 2017-2018. Deşi, începând de anul viitor unitatea de învăţământ a pierdut o clasă de a IX-a a după ce Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a “tăiat” din reţeaua şcolară mai multe clase întrucât nu există suficienţi elevi, managerul a luat decizia de a înfiinţa o clasă de Ştiinţe cu profil bilingv germană.

Anul şcolar 2017-2018 aduce noutăţi în ceea ce priveşte programa şcolară la Colegiul Naţional „Elena Cuza”. Începând de anul viitor, elevii vor avea la dispoziţie o clasă de Ştiinţe cu profil bilingv germană. Decizia a venit după o analiză minuţioasă a cerinţelor elevilor din ultimii ani.

Colegiul Naţional „Elena Cuza” se poate lăuda cu un parteneriat încheiat cu Ambasada Germaniei în urma căruia lectori germani vin în Bănie pentru a-i ajuta pe elevi să treacă mai uşor de concursuri şi să meargă apoi la universităţi de prestigiu din Germania.

La Colegiul Naţional „Elena Cuza” studiază peste 1700 de elevi, iar anul trecut unitatea de învăţământ a ocupat prima poziţie a clasamentului privind notele obţinute la examenul de bacalaureat şi locul doi în judeţ la performanţele obţinute la olimpiade şi concursuri şcolare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.