Reviste şcolare pentru elevi

Reviste şcolare pentru elevi. Unităţile de învăţământ trebuie să finalizeze, până pe 10 martie, planul de realizare a propriilor reviste şi să le trimită la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru analiză şi avizare. Elevii își pot dezvolta creativitatea și stilul publicistic prin prisma revistelor școlare care se realizează  sub îndrumarea unui profesor chiar în unitățile școlare.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj va primi, între 12 februarie şi 10 martie, toate propunerile  unităţilor de învăţământ preuniversitar legate de revistele şcolare, care vor intra în etapa de analiză şi avizare. Este vorba despre reviste şi periodice realizate de elevi, în colegiul redacţional fiind maximum două cadre didactice. Se urmăreşte un palier larg, prin care să se ajungă la evidenţierea talentelor copiilor: dezvoltarea capacităţilor acestora, competiţia între clase şi unităţi de învăţământ şi participarea la concursuri naţionale.

Revistele şcolare se distribuie elevilor gratuit, costurile pentru realizarea lor fiind acoperite din bugetul unităţilor de învăţământ.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.