Aparatură nouă la spital

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova continuă dotarea cu aparatură performantă care permite diagnosticarea rapidă a tuturor tipurilor de bacterii  într-un timp foarte scurt. Noile dotări ale laboratorului contribuie la buna desfăşurare a actului medical, astfel încât pacienţii care ajung la spitalul din Craiova să aibă parte de tratamente şi intervenţii mai performante şi mai sigure pentru sănătatea lor.

Infecţiile nosocomiale şi rezistenţa la antibiotice sunt unele din cele mai grave probleme în domeniul sănătăţii din întreaga lume. Metodele de diagnosticare greoaie, cum ar fi prelevarea de culturi, au dus la apariţia bacteriilor multi-rezistente. Aparatura nouă, cu care a fost dotat în ultima perioadă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, oferă o cale mai eficientă şi mai rapidă de depistare a agenţilor patogeni care cauzează infecţiile severe şi îi poate ajuta, în acelaşi timp, pe medici să gestioneze mai bine situaţia pacientului.

Abuzul de antibiotice a dus în timp la o rezistenţă crescută în faţa bacteriilor, creând premisele unei ameninţări serioase sănătăţii publice.

Laboratorul de analize a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar bolnavii care au bilet de trimitere pot face investigații gratuite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.