Deconcentratele, la raport

Mai multă implicare a deconcentratelor în 2017. Aceasta a fost principala cerinţă a prefectului Sorin Răducan pentru directorii instituţiilor din subordine în cadrul primei şedinţe de Colegiu Prefectural din acest an. Potrivit prefectului, stabilirea mai multor obiective punctuale şi trecerea în revistă a dificultăţilor întâmpinate sunt necesare în buna coordonare a activităţii din judeţul Dolj.

În cadrul primei şedinţe de Colegiu Prefectural din 2017, prefectul Sorin Răducan a punctat aspectele sensibile cu care se confruntă instituţiile deconcentrate din judeţ.

Direcţia pentru Agricultură Dolj şi-a prezentat raportul privind activitatea desfăşurată în anul 2016, dar şi stadiul îndeplinirii obiectivelor cuprinse în Programul de guvernare si tematicile specifice.

Următorul punct pe ordinea de zi a fost prezentat de Radu Ghinea, şeful Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Craiova, care a vorbit despre situaţia finanţărilor acordate, în 2016, sub formă de fonduri naţionale şi structurale.

Tot în şedinţa de astăzi s-a aprobat Calendarul şi tematica şedinţelor de Colegiu Prefectural pentru anul 2017.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.