Programări online la înmatriculări

În ultima săptămână, sute de oameni s-au aşezat la coadă ca să poată ajunge la ghişeele de înmatriculări şi permise auto. De la 1 februarie, solicitanții vor putea opta pentru data la care doresc să se prezinte pentru a depune documentele printr-o programare online pe site-ul www.permise-înmatriculăridolj.ro.

Cozile de sute de persoane de la ghișee ar trebui să dispară. Și asta pentru că de la 1 februarie șoferii îsi pot alege, prin programări online, ziua și ora la care să vină să-şi depună documentele necesare înmatriculării, transcrierii autovehiculelor sau cele pentru preschimbarea permiselor de conducere. Persoanele care dețin astfel de programări online pentru permise și înmatriculări se pot prezenta doar la ghişeele dedicate în acest sens care sunt marcate corespunzător.

Prin introducerea site-ului www.permise-înmatriculăridolj.ro cetățenii vor avea la dispoziţie un instrument modern de rezervare online a serviciilor pe linie de înmatriculări/transcrieri autovehicule, cu posibilitatea alegerii datei în care solicitantul se poate prezenta în vederea depunerii documentelor. În urma verificării disponibilităţii la data solicitată, softul emite primul interval de timp disponibil în paşi de câte 7 minute considerat suficient pentru rezolvarea unui set de documente.Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării, solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii şi care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadj.ro la secţiunea care interesează.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.