Opţionale pentru preşcolari

Disciplinele opţionale se află în plin proces de aprobare pentru preşcolari. Activităţile sunt susţinute de educatori şi fac parte din categoria activităţilor de învăţare şi de dezvoltare personală, oferite de către instituţia de învăţământ preşcolar. Acestea sunt incluse în programul zilnic al copilului, cu acordul părinţilor.

Este în plină desfăşurare programul pentru avizarea activităţilor opţionale în grădiniţe, conform unui calendar stabilit. Aceste discipline sunt susţinute de către cadrele didactice pentru învăţământul pretimpuriu  şi fac parte din categoria activităţilor de învăţare şi de dezvoltare personală oferite de către instituţia de învăţământ preşcolar, fiind incluse în programul zilnic al copilului, ţinând cont de opţiunile părinţilor.

Conform calendarului, în zilele de 25 şi 26 ianuarie, trebuie aprobat în Consiliul de Administraţie al Şcolii pachetul de programe opţionale, urmat de prezentarea spre aprobare către inspectorul de specialitate, iar pe 2-3 februarie trebuie transmis avizul de către ISJ Dolj.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.