Viteza şi neatenţia la volan

A ajuns în stare gravă la spital din cauza vitezei. Un bărbat din comuna Leamna a apăsat mai tare  pedala de acceleraţie şi din cauza  vitezei neadaptate la condițiile de drum a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat lovind un stâlp de iluminat public. În urma impactului, şoferul a fost rănit grav şi a fost transportat la spital.

Din cauza vitezei,  un bărbat de 30 de ani, din Leamna de Sus, în timp ce conducea un autoturism către localitatea Bucovăţ, din cauza  vitezei neadaptate la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat lovind un stâlp de iluminat public. În urma acidentului, şoferul a fost rănit grav. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă atât în localităţi, cât şi în afara lor, când partea carosabilă este umedă sau acoperită cu polei. În astfel de condiţii aderenţa pneurilor la suprafaţa de rulare scade, iar distanţa de frânare creşte considerabil.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.