Urmărit internaţional

Urmărit internațional prins de polițiștii Secției 5. În urma activităților specifice întreprinse de oamenii legii a fost depistat și prins un bărbat de 30 de ani, din Craiova. Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a două infracţiuni de furt prin efracţie, comise pe teritoriul acestui stat, în cursul anului 2013, fiind condamnat la pedeapsa de 37 luni de închisoare cu executare.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 5 Poliție au prins un craiovean, de 30 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare. Bărbatul a comis două infracţiuni de furt prin efracţie, pe teritoriul acestui stat, în cursul anului 2013, pentru care a fost condamnat la 37 luni de închisoare cu executare.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, urmând ca magistrații să confirme mandatul emis pe numele bărbatului, totodată fiind continuate procedurile necesare extrădării acestuia către statul solicitant.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.