Sedinte publice la ISJ Dolj

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj va găzdui şedinţe publice pentru ocuparea posturilor didactice care rămân libere dupa numirea directorilor de unităţi de învăţământ. Acestea vor fi organizate joi şi vineri astfel încât pe 9 ianuarie, la reluarea cursurilor, elevii să aibă profesori la clasă. Dacă în cazul grădiniţelor situaţia este destul de simplă pentru că sunt soluţii direct în cadrul unităţilor de învăţământ, probleme apar în cazurile în care actualii directori au altă specializare faţă de foştii.

 

Începutul de an debutează în forţă pentru Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj care trebuie să organizeze şedinţe publice în care să soluţioneze situaţia posturilor rămase libere după numirea directorilor de unităţi de învăţământ.

Pe 6 ianuarie, va fi organizată o şedinţă conform metodologiei de mişcare a personalului didactic aferentă acestui an şcolar, pentru repartizarea orelor şi posturilor didactice care rămân libere. Se va avea în vedere rezolvarea cadrelor didactice care au cerut detaşare.

Prioritate au cadrele didactice titulare care au nevoie de completare de normă, dar şi titularii care au fost detaşaţi pe posturile care aparţineau foştilor manageri. Se vor avea în vedere şi suplinitorii care vor avea prioritate în funcţie  de notele pe care le-au obţinut la concurs în baza de date.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.