Producători la târgul de iarnă

România este prin tradiţie unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Europa. Forţa de muncă ieftină, personalul calificat a dus la un număr important de întreprinzători din acest domeniu. Cele mai noi produse şi colecţii din categoria îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii sunt expuse  până duminică la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, unde Camera de Comerţ şi Industrie Dolj este ca de obicei organizatorul . Accesul vizitatorilor este gratuit.

Producătorii din ţară sunt prezenţi şi la această ediţie a târgului cu preţuri de producător. Astfel, craiovenii care doresc să şi facă ultimele cumpărături pentru Crăciun şi Revelion pot găsi obiecte vestimentare pentru toate buzunarele. Astfel, preţul pantofilor porneşte de la 150 de lei, iar cel al cizmelor de la 180 – 200 de lei. Printre exponate se regăsesc confecţii pentru adulţi şi copii, articole din piele şi tricotaje. Pentru doamnele din Craiova, producătorii au venit cu rochii de zi, dar şi de seară pentru următoarea perioadă.

Pentru sezonul rece, producătorii din Braşov au venit cu  articole menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.