Parcare cu plată în centrul Craiovei

Noi reguli de aplicare a taxei de parcare pentru autovehicule. Primăria Craiova a lansat spre dezbatere publică Regulamentul privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al oraşului. Noutatea prevăzută de regulament se referă la parcarea cu plată prin SMS. Taxa de parcare pentru locurile din centrul municipiului se va aplica începând cu anul 2017.

Parcarea cu plată prin SMS se va aplica, începând cu anul 2017, pentru locurile din centrul Craiovei. Regulamentul privind aplicarea taxei de parcare pentru autovehicule a fost pus în dezbatere publică de către Primăria Craiova. Noutatea cu care vine acesta este modul în care se va efectua plata taxei. În concret, conducătorul auto care va dori să-şi parcheze autovehiculul pe locurile semnalizate cu indicatorul “Parcare cu Plată”, va trebui să transmită un SMS de pe telefonul mobil către numărul indicat pe panourile respective, prin care va indica numărul de înmatriculare al autovehiculului şi timpul de staţionare, după care va primi un mesaj de confirmare a plăţii.

Parcarea cu plată este prevăzută pentru 515 locuri de parcare, situate pe 9 străzi din centrul Craiovei.

Şoferii care nu se vor conforma acestei măsuri vor fi sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 500 şi 1000 de lei, pentru persoanele fizice şi între 1000 şi 2500 de lei, pentru cele juridice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.