Lună plină pentru elevi

Luna decembrie a început în forţă pentru elevii şi profesorii doljeni. „1 Decembrie-Ziua Naţională a României” este expoziţia organizată la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Până pe 15 decembrie toţi cei interesaţi de o pagină sublimă din istoria noastră pot admira picturi dedicate Zilei Naţionale. Pe 16 decembrie elevii şi cadrele didactice din judeţ vor organiza cea de-a  26-a ediţie a Festivalului „Datini şi obiceiuri de iarnă”.

Şcolarii doljeni s-au autodepăşit şi în acest an reuşind să pună pe hârtie cele mai frumoase momente din istoria Zilei de 1 Decembrie. Emoţiile elevilor nu se vor finaliza pe 15 decembrie odată cu închiderea expoziţiei dedicată Zilei Naţionale, pe 16 decembrie debutând Festivalul Judeţean „Datini şi obiceiuri de iarnă,” găzduit de Liceul de Arte „Marin Sorescu”.

Cei mai buni dintre şcolarii şi preşcolarii participanţi vor fi recompensaţi cu premii realizate de elevii Liceului de Arte „Marin Sorescu”, secţia Ceramică, sub atenta îndrumare a profesorului Cristian Dincă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.