Laboratoare modernizate

Liceul Auto, model de reușită în colaborarea cu agenții economici. Două laboratoare moderne realizate în cadrul proiectului Adoptă un liceu” au fost inaugurate. Contribuția financiară aparţine partenerilor implicaţi în proiect, care au fost încântaţi să participe la dezvoltarea învăţământului profesional și tehnic, astfel încât absolvenții să se integreze mai uşor pe piața muncii.

Liceul Tehnologic Auto Craiova a inaugurat  două laboratoare modernizate prin contribuția financiară a partenerilor implicati în proiectul “Adoptă un liceu” și cu îndemânarea de excepție a elevilor unității școlare. Este vorba de sala 9 – Laboratorul de geografie şi sala 10 – Laboratorul de limbi moderne”.

Liceul este singurul din zona Olteniei care beneficiază de acest proiect național, care este derulat de Școala de Valori și Asociația ROI, pe o durată de 3 ani. Proiectul răspunde unor probleme precum fractura existentă între școală și piața muncii, lipsa de motivație și o încredere de sine scăzută, necesitatea de a îmbunătăți procesul educațional și accesul la educație, necesitatea de a îmbunătăți colaborarea profesor – elev – părinte, dar și nevoia de îmbunătățire a colaborării dintre școală și mediul de afaceri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.