Pregătire în caz de dezastre

Centrul “Mitropolitul Firmilian” al Arhiepiscopiei Craiovei a găzduit, întrunirea intitulată: Vizită la faţa locului pentru mediatizarea proiectului “„Opoziţie comunitară împotriva evenimentelor dezastruoase”, implementat de către Asociația “Vasiliada” a Mitropoliei Olteniei, în calitate de partener lider, împreună cu Asociaţia „Free Youth Centre” (FYC), districtul Vidin, Crucea Roșie din Sofia, Bulgaria și Crucea Roșie din Dolj, România.

Evenimentul a fost organizat de Secretariatul Comun al „Programului de cooperare transfrontalieră România – Bulgaria”, entitate din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi, pentru graniţa România – Bulgaria.

Proiectul derulat de Asociaţia Vasiliada este parte a Programului de cooperare transfrontalieră România – Bulgaria şi are ca scop pregătirea comunităţilor  din sudul judeţului Dolj pentru a fi capabile să intervină eficient în cazul unor dezastre. „Pregătirea are în vedere situaţii de urgenţă generate de inundaţii, cutremure, incendii şi alte calamităţi naturale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.