274 de candidaţi admişi

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director, respectiv director adjunct a intrat în linie dreaptă, 14 noiembrie fiind ultima zi de examen. Până în acest moment, 274 de candidaţi au fost admişi pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar. Candidaţii care din diferite motive nu au susţinut încă proba interviului vor fi programaţi în perioada următoare, dar nu mai târziu de 17 noiembrie, aceasta fiind data limită pentru susţinerea concursului.

Doar câteva zile ne mai despart de finalizarea concursului pentru ocuparea      funcţiei de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar, iar până în acest moment au trecut prin febra examenului peste 300 de candidaţi. Unii au fost admişi, unii respinşi, iar alţii au ales să nu se mai prezinte.

În cazul candidaţilor care nu şi-au putut susţine ultima probă din cauza absenţei membrilor din comisiile de examinare, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean anunţă că se vor face reprogramări până pe 17 noiembrie.

Candidații nemulțumiți de rezultatele concursului pot depune contestații, dar pot contesta doar ultima probă, cea a interviului, nu şi evaluarea CV-ului.  Acestea se depun în perioada 21 – 23 noiembrie, urmând a fi soluţionate până pe 9 decembrie, iar validarea câştigătorilor va fi făcută pe 16 decembrie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.