Noi destinaţii pe Aeroportul Craiova

Compania low cost Wizz Air vine cu veşti bune pentru craioveni. O nouă aeronavă va opera din 2017 pe trei rute noi, Madrid – Spania, Koln – Germania şi Liverpool – Marea Britanie. Cursele vor deveni operaționale din martie 2017, călătorii putând deja să îşi achiziționeze biletele, cu preţuri începând de la 99 lei.

Noua aeronavă reprezintă o investiţie WIzz Air în Craiova, de 98 de milioane de euro şi creează 36 de locuri de muncă în cadrul companiei. Numărul angajaţilor direcţi a crescut la 72.

În prezent, compania operează zboruri cu o aeronavă Airbus A320 de 180 de locuri și deservește șase rute de pe Aeroportul Craiova. Investiția pentru extinderea bazei se ridică la peste 100 milioane de euro.

Zilele de operare pentru Liverpool sunt luni, miercuri şi vineri, începând din 27 martie, iar costul unei călătorii este de 129 de lei. Spre Koln se zboară tot din 27 martie, în zilele de luni şi vineri, cu doar 99 de lei, iar spre Madrid, din 26 martie, în zilele de joi şi duminică, costul unui bilet fiind de 129 de lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.