Jubileu şi DHC la FEAA

Universitatea din Craiova  organizează, mâine, festivitatea prilejuită de sărbătorirea a 50 de ani de la înființarea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Evenimentul va continua vineri cu o decernare a titlului de Doctor Honoris Causa prim vice-guvernatorului Băncii Naţionale, Florin Georgescu.

Sala Albastră a Universităţii din Craiova va găzdui, mâine, un eveniment important pentru mediul academic, 50 de ani de învăţământ economic universitar. La acest eveniment deosebit vor participa cercetători şi cadre didactice de la mari universităţi europene, dar şi membri marcanți ai instituţiilor româneşti de prestigiu din domeniu.

Evenimentul va continua vineri cu o decernare a titlului de Doctor Honoris Causa prim vice-guvernatorului Băncii Naţionale, Florin Georgescu.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor are 3.500 de studenţi şi 30 de programe de licenţă şi master. De asemenea,  rezultatele cercetării au fost publicate în cele mai importante reviste de specialitate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.